11 ago 2011

HUMANA ens visita i felicita Llagostera pels quilos de roba recollida!

Ahir dijous 11 d'agost, vam tenir amb nosaltres el David i la Mariana, representants de l'ONG HUMANA amb la que l'Ajuntament col.labora des de l'any 2001. 


Davant una vintena de persones en David i la Mariana van exposar a través de la seva nova web i d'uns petits curts, el cicle que fa la roba des de la seva recollida en els contenidors d'Humana fins als projectes de cooperació internacional que duen a terme, passant per les mans dels qui la transporten, la sel·leccionen, la posen a la venta (una part aquí i una altra als països on s'invertiran els beneficis) i el destí de la roba malmesa que ja no es pot vendre per ús i que envien a empreses d'extracció de fibra de la India. Tan sols un 5% del total de tones de roba recollida van finalment a incinerar o a l'abocador.
Podeu accedir a la web i veure els curts penjats a la web d'HUMANA (cliqueu damunt el logo d'HUMANA)


Els participants a la xerrada van poder exposar  allò que els preocupava o que els generava dubtes sobre la gestió dels recursos i en tot moment van ser resposts amb total transparència i sinceritat.


Finalment van felicitar Llagostera per les tones de roba  recollida els darrers anys, i van convidar a tothom qui ho vulgui a participar a la propera Jornada de Portes Obertes d'HUMANA el dijous 22 de setembre! 







No hay comentarios:

Publicar un comentario