12 ago 2011

Ahir vam submergir-nos a "Només una aigua" (One Water)...

Ahir dijous 18 d'Agost, al vespre, des de la nova Biblioteca de Llagostera, durant 68 minuts, vam submergir-nos en les imatges i reflexions que Sanjev Cahtterjee i Ali Habashi posen a l'abast de l'espectador a través de les bellíssimes i impactants imatges de la pel·lícula documental "Només una aigua"
L’aigua es essencial per l’existència. És qüestió de vida o mort, de suor i llàgrimes, de necessitat i fascinació. Tot i sabent la importància que té l’aigua, la tractem com si fos infinita i barata, fet que ens ha portat a una crisi internacional de proporcions èpiques. 
“Només una aigua”, narra les innumerables formes amb què l’aigua ha afectat la vida humana a tot el món. Filmada en 15 països, la pel·lícula enllaça commovedores seqüències visuals, comentaris dels experts, la hipnòtica música local i la de la  famosa Orquestra Nacional de Rússia submergint al públic en una experiència directa i excitant sobre què significa l’aigua per a la humanitat.




Després de la projecció, com en cadascuna de les sessions del cicle "Gira el consum!" vam poder compartir idees tot prenent un petit refrigeri de productes de proximitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario