27 sept 2011

Cloenda de la Campanya i Agraïment a tots els col·laboradors i participants:

Benvolguts/des,                                 
Enguany, veient la necessitat de relacionar temes propis de medi ambient amb els hàbits de consum dels ciutadans, l’ajuntament ha dut a terme amb molt bona acollida una campanya i una gran fira centrades en el consum responsable, subvencionada en part per l’Agència de Residus de Catalunya.

Dins la campanya “Gira el Consum”, iniciada el 28 de juliol i gestionada a la xarxa a través del blog que duu el mateix nom, s’han pogut oferir durant dos mesos diverses activitats al nostre poble que han contribuït a la conscienciació mediambiental i social: pel·lícules, xerrades, exposicions i una gran Fira celebrada el passat 18 de setembre. 
A través d’aquesta campanya hem pogut gaudir d’un cicle de 5 pel·lícules guanyadores del festival FICMA, intercalades amb 5 xerrades, presentades dins el cicle “Per un consum responsable: parlem-ne?”. Conferències i debats possibles gràcies a la col·laboració dels experts que gratament hi han participat elevant el nivell del discurs de la campanya i posant a l’abast dels ciutadans eines, reflexions i coneixements per repensar els hàbits de la nostra societat.

Per últim, la fira del passat diumenge 18 de setembre, tot i la pluja, va complir amb les espectatives. Va reunir el comerç local i les entitats de Llagostera, amb empreses especialitzades en productes sostenibles vingudes d’altres indrets de Catalunya; entitats, cooperatives i fundacions relacionades amb el consum sostenible ètic i crític; particulars i escoles participant en la fira d’intercanvi; entitats, empreses i particulars actuant per una mobilitat més sostenible, realitzant la caminada i pedalada contra el canvi climàtic i la mostra de vehicles alternatius. Tot plegat amanit per un munt de tallers, música i activitats que van gaudir grans i petits i que va ser possible gràcies a les ganes i l’esforç de tots els participants.

Així, volem agrair l’esforç, la voluntat i les aportacions de coneixement dels col·laboradors i participants tant de les activitats de la campanya com de la fira.

Moltes gràcies a tots,

Xavier Vilella i Bayé
Regidor de Medi Ambient
Ajuntament de Llagostera

No hay comentarios:

Publicar un comentario